Sommaren i City 1990

Sitter och taggar till resan med den här underbara sommarlåten!


Avresa


Med detta leende lämnar jag Stockholm och reser iväg till värmen, Lanzarote.
Vi hörs igen när jag kommer hem igen, nästa vecka. So long bitches!

Uh-huh!

Var nyss ute och sprang ett ärende åt min älskade mormor och på vägen mot brevlådan, 5 min innan den skulle tömmas, lyckades jag springa rakt in i en snödriva och fastna. Kul liksom! Jag åkte rakt igenom snön och fastnade ända upp till revbenen.. Som om jag inte redan är sjuk nog! Nej nu tycker jag att denna jäkla snön ska förvinna, på direkten!!!  
Som tur är åker jag och familjen till Lanzarote nu på fredag och då jäklar ska här bli sola av :)  Kommer komma hem brunare och härligare än någonsin, och såå mycket snyggare än ni blekfisar här i vinterkylan någonsin kommer kunna uppnå med er brun-utan-sol. HA!  Sug på den ni!


Love to the people

 Inte visste jag att det fanns semeltårtor.. haha blev galet förvånad när pappa kom hem med en sån här igår. Sjukt mycket godare än en vanlig semla! Tror att det beror på att det är ett mycket störer lock och vem gillar inte locket bäst liksom?!
Ikväll blir det fest av.. Ska möta upp Pytti och göra oss iordning och sedan blir det förfest hos henne.. Därefter antingen en utgång, eller hemmafest, vi får se. Ha det så kul ikväll!! PUSS

<3

Jag och min fina vän, Johanna! Bild från i lördags.. Ojoj SPÅRAT!


Lördags


Här är resultatet.. Jag ser ju nästan lite ut som en docka, I like it! Haha vad tycks?


Och just det..

... JAG ÄR SJUKT TAGGAD INFÖR IKVÄLL! :)        

Dimonds are a girls best friend

 Kikade förbi Ur&Penn igår och hittade massor med snygga smycken och örhängen.. Dessa två älsklingar m.m  följde med mig hem. (Jag som verkligen letat efter ett par snygga pärlor som ska smycka mina söta öron = Jag är supernöjd!)
Och bling bling-en passar toppen till mitt glamour tema ikväll. Wiho!
Det blev även ett sött pärlarmband till mamma, som alla hjärtansdag's present! Hihi  jag är ju bara för söt.

So true

 
Bara för att jag är mycket snyggare än du någonsin kommer vara på ditt spexfoto!!

*host* smidigt *host*


Ett praktexemplar på min smidighet! HAHA  Och nej, jag är inte barbent (för er som undrar). Underbar bild överhuvudtaget, så var bara tvungen att lägga in den här! Och visa för er hur ett gammalt proffs återigen står på sina älskade hockeyrör ett par år efter pensionen..  Så kan det gå ibland!


Jag säger bara att..



.. Lösögonfransar är såå rätt nu i vår.
Passar perfekt på fest och till den lilla korta och tajta klännigen som vi alla vill komma i (men som dock bara passar på vissa = mig!) Haha! Skämt åsido.. Nämen jag har själv införskaffat mig ett par enorma fransar till mitt lilla glamour tema nu på lördag. Kommer bli super hot!
Satsar på de charmiga förförande flickfransarna, som man bara inte kan motstå.. Just in case att jag får för mig att vara lite busig och sno åt mig lite dricka ifall min tar slut och sedan titta upp alldeles oskyldigt med mina fina fransar.
Genialt eller vad liksom?!

The little grey

 Den här lilla älsklingen följde med mig hem idag.. Funderar på att kanske ha denna på lördag istället! Dock är den enormt kort, så vi får se hur jag gör med den saken. Men kanske med kavajen till,vad tycker ni?

Godmorgon Bitches!

Godmorgon på er!!
Mitt första stopp idag är skolan.. Och utvecklingssamtal. Wish me luck, det lär jag behöva!! Hihi


Bellas Lullaby


Bara för att, liksom.


Opera = min grej?

 En extremt trött och flummig Hillie till er tjänst!
Har suttit och pluggat sedan halv 3 idag och nu känns det som om jag behöver en liten pause, för bloggen. Woho! Haha  Sitter för tillfället och sjunger med i Pavarottis "O Sole Mio" högt och för full hals - och tycker att min talang för flummig operasång snart borde bli upptäckt och sponsrad.  Haha!!


Lilla Hillie


Tips!

Här kommer lite smått&gott för att hålla dig och din hy fräschare.. Man måste ju hålla sig fin för pojkarna, right?! Och det fungerar verkligen!

 
1. Jorgubbar; är superbra om du vill boosta din hy med en speciell sommarglow.

 
2. Kål; av olika sorter ger ögonvitan en vitare färg/nyans.

 
3. Valnötter; är bra för bättre koncentrationsförmåga.

 
4. Morötter; hjälper dig att tona din bränna till den perfekta bruna färgen.

 5. Äggskal; aplicera på vätskan, som ligger kvar som en hinna i äggskalet, under ögonen och låt sitta på i någon minut, för att sedan skölja av och smörja på med fuktkräm efteråt.. Detta för att undvika påsar under ögonen.


Inspiration

Jag har precis valt ut min outfit för nästa helgs skavanker :) 
Är sjukt taggad, har gått och sett fram emot denna fest i över en månad och nu äntligen är den snart här! Det blir en blandning av en vintage look à la marinblå figursydd kavaj och lite mer modernt i form av en tajt kortkort, omramat med ett vågigt svall.. Något i form av detta, fast äkta såklart!

(Om jag inte ändrar mig och kör på ett vanligt rakt eller en stram hög toffs i futurama-stil)! Bilder kommer senare när outfiten är på plats helt och hållet med smink, accesoarer, frisyr osv.


Hudvård

Toppenbra grejer och billigt också! Från Hm. Funkar toppen efter en utekväll när din hud är trött och sliten.. Man får en sådandär fräsch och mjuk hy, som alla strävar efter. Och glöm inte att smörja in ansiktet med fuktkräm efteråt.

En andra chans

Jag är inte riktigt säker på vad jag gett mig in på än.. Jag har, som de flesta, redan försökt mig på det här med blogg tidigare, men märkte snabbt att jag inte hade någon tid eller ork för att lägga ner någon energi på den.. Jag tänker köra mitt rejs och skriva precis det som faller mig in liksom!

Nu sitter jag här, framför en ny blogg och som en ännu spralligare tjej.. Och tänker ge detta en andra chans. Så upp till bevis nu blogg.se.. Här kommer din andra chans! 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0